Faktoria Win à la carte na Gali Restaurant Week
25 listopada odbyła się w Warszawie Gala wręczenia nagród Plebiscytu Gości Restaurant Week. Wieczór w gronie przedstawicieli najwybitniejszych restauracji w kraju uświetnili m.in. Szef Kuchni Andrzej Polan z trzydaniową podróżą kulinarną oraz Reni Jusis ze wspaniałym występem muzycznym. Faktoria Win à la carte uczestniczyła w pierwszej, organizowanej na taką skalę Gali Restaurant Week – przybyło aż 200 gości. Zostaliśmy przedstawieni jako jakościowy dostawca win do restauracji, odpowiadaliśmy za pairing wybranych win z daniami przygotowanymi przez Andrzeja Polana oraz wina serwowane podczas Gali. Zobacz więcej win z kolekcjibiałe
półsłodkie
półsłodkie
Airén 0.75 L
Codorniu Zero, bezalkoholowe wino ma delikatne bąbelki i błyszczący, jasnożółty kolor. W smaku jest świeże i delikatne, z przyjemnym, ożywczym finiszem.